Aanbieding!

HARLEY-DAVIDSON®MEN ADVENTURE HANDSCHOENEN 98182-21VM

Oorspronkelijke prijs was: €319.95.Huidige prijs is: €159.97.

Artikelnummer: 98182-21VM Categorieën: ,

Beschrijving

Technologie in dienst van comfort. Deze geïsoleerde en waterdichte handschoenen zijn ontworpen om je handen warmer te houden als het koud is en droger als het zacht is. Bovendien zijn de handpalm en duim die het trillen minimaliseert, bedekt met een slijtvaste laag.
Maak je outfit klaar voor voor alle weersomstandigheden met onze verwisselbare Passage Adventure en Grit Adventure modulaire helmen, jassen en broeken.
• Blijf koel: Ventilatieopeningen in de hard-shell knokkel zorgen voor voldoende luchtstroom voor comfortabele verkoeling.
• RIJERVARING VERBETERENDE FEATURES: De gevoerde en waterdichte Passage adventure handschoenen zijn geschikt voor elk weertype dat je onderweg tegen kunt komen dankzij HydraTex® waterdichtingsmembraan en griptechnologie waarmee je handen warm blijven als het buiten koud is, en droog als je zweet. Geavanceerde dekking wordt geboden door een honingraatstructuur van TPU, bekroond door een aluminium slagvast schild. De handpalm en duim zijn bedekt met een slijtvaste TPU-slider met harde schaal.
• Pasvorm & bewegingsvrijheid: Naden aan de buitenkant elimineren drukpunten en bieden de gevoeligheid die je nodig hebt. De verstelbare pols en manchet zorgen voor een veilige en nauwkeurige pasvorm.

Extra informatie

Herenmaat

Harley Oude Monnink Online